Humphries klaar voor kwartfinale tegen Smith: "Zal vooral aan mezelf liggen of het een spannende wedstrijd wordt"

Luke Humphries heeft zich bijzonder eenvoudig geplaatst voor de kwartfinales van de Nordic Darts Masters. 'Cool Hand Luke' was in zijn openingswedstrijd met 6-1 te sterk voor Marko Kantele.

"Ik speelde redelijk goed, al is er zeker nog ruimte voor progressie. Maar ik ben tevreden dat ik die eerste ronde zo makkelijk ben doorgekomen", zegt Humphries.

Humphries heeft in Kopenhagen het gezelschap van zijn vader. "Vorige week in Bahrein was hij er ook al bij. Dat is het voordeel van de World Series, je komt op plaatsen die je anders misschien nooit zou bezoeken. Ik geniet echt van deze World Series."

Erkenning

"Het is ook een erkenning door de PDC als je wordt uitgenodigd voor de World Series", vervolgt Humphries. "Je hebt dan toch iets betekend in de sport en ze willen dat jij de dartsport in andere landen ook gaat promoten. Bovendien geeft het mij kans om mijn kandidatuur voor de Premier League nog wat extra kracht bij te zetten."

Humphries neemt het zaterdag in de kwartfinales op tegen Michael Smith. "Michael en ik speelden in het verleden al verschillende goede wedstrijden. Maar ik heb het gevoel dat het vooral aan mij zal liggen of het een spannende wedstrijd wordt, Michael speelt tegenwoordig altijd goed, dus als ik hem wil verslaan zal ik mijn allerbeste niveau moeten halen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties