Huybrechts had slechte voorbereiding in aanloop naar Euro Tour in Hildesheim: 'Wist niet of ik het ging halen'

Kim Huybrechts haalde vrijdag de tweede ronde op de German Darts Championship in Hildesheim door in de eerste ronde af te rekenen met Joe Murnan.

Scorend was het niet geweldig wat de Belg liet zien, maar op de dubbels maakte The Hurricane geen enkele fout. Met 6/6 liet hij Murnan met lege handen achter.

De tweevoudig major-finalist gaf na afloop aan dat het lang onzeker was of hij überhaupt zou meedoen in Hildesheim. ''Ik ben ziek geweest deze week, terwijl mijn dochter ook met een virus kampte. Ik wist niet of ik deze wedstrijd zou halen. Dus nu dat is gelukt en ik ook nog heb gewonnen, ben ik heel erg blij'', zei Huybrechts na afloop.

De Antwerpenaar sprak ook over zijn goede seizoenstart. ''Het zelfvertrouwen is weer terug. Ik was het gewend om veel wedstrijden te verliezen terwijl ik wel goed speelde. Nu win ik wedstrijden terwijl ik me slecht voel, dus het begint er aan te komen.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties