Huybrechts vertrekt bij management en dartsfabrikant: 'Tijd voor veranderingen'

Kim Huybrechts heeft definitief gebroken met zijn manager Mac Elkin. The Hurricane maakte via social media zijn vertrek bekend.

''Aan alle goede verhalen komen een einde. In het afgelopen jaar heb ik besloten om weg te gaan bij The Sportsman Management'', zo begon Huybrechts zijn verhaal. ''Ik wil Mac bedanken voor alles wat hij voor mij gedaan heeft. Hij heeft mijn carrière in de lift gezet en mij in goede en slechte tijden gesteund. Mac behoort tot mijn familie en voelt als een tweede vader.''

Vervolgens legde de Belgische darter zijn reden uit voor het vertrek. Bovendien meldde de tweevoudig major-winnaar dat ook aan de samenwerking met pijlenleverancier Unicorn een einde is gekomen.

''Echter is het nu tijd voor veranderingen. Ik kijk uit naar een nieuw hoofdstuk. Ik heb nog nergens getekend en wil alles eerst laten bezinken. Daarnaast ben ik ook op zoek naar een nieuwe dartsfabrikant, aangezien ik ook mijn samenwerking met Unicorn stop. Zoals ik al eerder heb gezegd; een nieuw jaar en nieuwe kansen. Bedankt voor alle steun!''

Huybrechts vertrekt bij management en dartsfabrikant: 'Tijd voor veranderingen'
Foto: Pieter Verbeek/PV-Darts
Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties