"Ik ben nog steeds woedend op mezelf over hoe ik in Duitsland heb gespeeld" - James Wade baalt van eigen prestatie op German Darts Grand Prix

De German Darts Grand Prix is voor James Wade op een grote ontgoocheling uitgedraaid. 'The Machine' ging in zijn openingswedstrijd met 6-3 onderuit tegen Daryl Gurney.

Wade baalt een week nadien nog steeds. "Ik ben woedend op mezelf over de manier waarop ik afgelopen weekend in Duitsland heb gespeeld", zegt hij. "Ik begon me aan verschillende dingen te irriteren en was daardoor niet meer geconcentreerd. Dat heb ik alleen mezelf te verwijten."

"Het maakt het nog erger als je je familie achterlaat met pasen en jezelf dan geen eer aandoet. Het enige positieve is dat het nog altijd pijn doet, wat betekent dat ik nog steeds inzit met mijn prestaties en er alles aan wil doen om opnieuw te stijgen op de wereldranglijst."

Humphries

Wade is tot slot vol lof over Luke Humphries. "Ik heb Luke bijzonder hoog zitten en hij stelde opnieuw niet teleur in Duitsland. Het was een geweldige vertoning in de finale, waarin hij Michael van Gerwen met 8-1 kansloos liet. Het lijdt geen twijfel dat als hij zo blijft spelen, hij elk evenement als favoriet ingaat."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties