Inschrijving voor PDC Q-School 2023 geopend

De inschrijving voor de PDC Q-School 2023 is geopend, zo heeft de profbond bekendgemaakt. Het evenement waarbij spelers van zestien jaar en ouder een PDC Tour Card kunnen verdienen, staat van 9 tot en met 15 januari op het programma.

De Q-School wordt op twee verschillende locaties over twee fases afgewerkt. De UK Q-School vindt plaats in Milton Keynes, terwijl de Europese Q-School wordt gehouden in het Duitse Niedernhausen. Spelers van buiten Europa mogen kiezen aan welke Q-School zij meedoen.

De eerste fase is van 9 tot en met 11 januari. De acht kwartfinalisten van elke dag, op beide locaties, plaatsen zich voor de finalefase. Via een puntenranglijst zijn ook nog plekken voor de finalefase te verdienen, zodat op beide locaties de finalefase van de Q-School met 128 deelnemers van start gaat.

Sommige spelers zijn al direct toegelaten tot de finalefase van de Q-School. Dit geldt voor spelers die na 2022 hun PDC Tour Card zijn kwijtgeraakt, evenals de top-16 van de Challenge Tour en Development Tour.

Deelname aan de Q-School kost 450 pond. Inschrijven kan via deze link tot vrijdag 6 januari om 15:00 uur.

Lees meer over:
PDC Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen