Jansen staat maar één leg af tegen Kleermaker in Stuttgart

Danny Jansen is ten koste van Martijn Kleermaker doorgedrongen tot de tweede ronde op de European Darts Grand Prix in Stuttgart.

De eerste leg ging nog naar Kleermaker, maar daarna was het vooral eenrichtingsverkeer voor Jansen. Laatstgenoemde kwam op een dubbele break voorsprong in de vijfde leg met een 68 finish, nadat Kleermaker vijf kansen op 2-3 onbenut had gelaten. De Harderwijker miste in de zesde leg nog eens twee kansen op 2-4. Jansen gooide een 14-darter voor een 5-1 voorsprong en maakte het daarna af met een 78 check-out. Zaterdag speelt 'The Mullet' in de tweede ronde tegen Brendan Dolan.

Kim Huybrechts had de volle elf legs nodig om Stephen Bunting van zich af te houden. De Belg zag zijn Engelse opponent na een 5-2 voorsprong nog terugkomen tot 5-5. Bunting kreeg zelfs een matchdart, maar miste zijn kans op tops. Daarna pakte Huybrechts de buit via dubbel 18. De Pool Krzysztof Ratajski is de tegenstander van 'The Hurricane' bij de laatste 32.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties