Jansen wil vooral ervaring opdoen bij WK-debuut: "En als ik mijn beste spel kan laten zien hoop ik zeker een ronde verder te komen"

Danny Jansen maakt volgende maand zijn debuut op het PDC-WK. De 20-jarige Nederlander veroverde pas begin dit jaar zijn Tour Card.

Jansen neemt het in de openingsronde op tegen de Filipijn Pablo Nebrida. "Ik heb er bijzonder veel zin in en ben nieuwsgierig hoe mijn WK-debuut gaat verlopen. Ik wil vooral ervaring opdoen in Alexandra Palace. Nebrida ken ik totaal niet, ik hoop mijn beste spel te laten zien en dan moet de zege er zeker inzitten", zegt Jansen tegenover Viaplay.

Ratajski

Bij winst in de eerste ronde wacht voor Jansen een duel met de als achttiende geplaatste Pool Krzysztof Ratajski. "Maar daar wil ik nu nog niet aan denken", blijft Jansen nuchter. "Al mijn focus gaat naar die eerste wedstrijd en daarna zien we wel verder."

Lees meer over:
PDC WK Darts Danny Jansen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties