Jeff Smith voor tweede keer dit seizoen geplaatst voor WK Darts

Jeff Smith heeft zaterdag in New York de CDC Continental Cup op zijn naam geschreven. Met deze titel verdiende The Silencer een uitnodiging voor het WK Darts.

De Canadese darter had zich echter al via de Pro Tour geplaatst voor het WK Darts. Smith behoort nu tot de internationale qualifiers voor het WK Darts, waardoor spelers onder hem op de Pro Tour-ranglijst een plekje opschuiven. Jason Lowe is de gelukkige die hierdoor virtueel op een WK-plek is gekomen. Smith gaat op het WK tegen één van de Pro Tour-spelers spelen, wat hem op papier een moeilijkere loting oplevert.

De voormalig Lakeside-finalist was in de finale van het kwalificatietoernooi te sterk voor Jacob Taylor (8-6), nadat hij zich ook al te sterk had getoond voor Chuck Puleo (5-2), Adam Sevada (6-5) en David Cameron (7-6). Met deze titel plaatste Smith zich ook voor de US Darts Masters in 2022, wat ongetwijfeld de motivatie was voor hem om mee te doen aan dit evenement.

CDC Continental Cup

Kwartfinale

Kiley Edmunds 6-3 Danny Lauby

Jacob Taylor 6-5 Gary Mawson

Jeff Smith 6-5 Adam Sevada

David Cameron 6-2 Leonard Gates

Halve finale

Jacob Taylor 7-5 Kiley Edmunds

Jeff Smith 7-6 David Cameron

Finale

Jeff Smith 8-6 Jacob Taylor

Lees meer over:
PDC Jeff Smith WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties