"Jermaine en ik trainen soms samen, hij deed het geweldig op het Belgian Darts Open" - Raymond van Barneveld heel tevreden voor trainingspartner Wattimena

Jermaine Wattimena deed het vorig weekend uitstekend op het Belgian Darts Open. Dat was ook Raymond van Barneveld opgevallen.

Wattimena versloeg in Wieze achtereenvolgens Daryl Gurney, Ross Smith en Joe Cullen. In de kwartfinales moest hij uiteindelijk na een hoogstaande wedstrijd het onderspit delven tegen Luke Littler.

"Ik heb veel contact met Jermaine", zegt Van Barneveld tegenover Viaplay. "De openingsdag van het toernooi belde hij me even. 'Ze gooien allemaal hoge gemiddeldes tegen mij', zei hij. "Ik heb hem toen gezegd dat hij gewoon constant tussen de 96 en 98 moet blijven gooien en dat hij dan wel wedstrijden gaat winnen. En dat gebeurde uiteindelijk ook, hij was onwijs blij met zijn prestatie in België."

Is Van Barneveld dan de coach van Wattimena? "Nee, dat niet, maar we trainen soms wel eens samen en we kunnen het gewoon goed met elkaar vinden. Jermaine is iemand met bijzonder veel talent."

"In de kwartfinales was Littler even een maatje te groot voor hem, maar hij heeft er een bijzonder mooi toernooi opzitten", besluit 'Barney'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties