Kaartverkoop voor World Matchplay begin februari van start

De PDC heeft details naar buitengebracht over de kaartverkoop voor de World Matchplay. Het jaarlijks terugkerende toernooi in Blackpool wordt dit jaar van 15 tot en met 23 juli gespeeld.

De 16 beste spelers op wereldranglijst en de 16 beste spelers op de geschoonde Pro Tour-ranking strijden in de Winter Gardens om de prestigieuze titel. Vorig jaar werd de World Matchplay gewonnen door Michael van Gerwen. De Women's World Matchplay vindt bovendien plaats op de slotdag van het toernooi. Hierbij gaat Fallon Sherrock proberen haar titel te verdedigen.

Fans die de komende editie willen bijwonen moeten snel toeslaan. De kaartverkoop gaat begin februari van start en de tickets zijn doorgaans snel uitverkocht.

Op maandag 6 februari om 13:00 uur gaat de kaartverkoop van start voor fans die geabonneerd zijn op PDCTV. De vrije verkoop begint op woensdag 8 februari om 13:00 uur.

Lees meer over:
PDC World Matchplay

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties