Kleermaker en Meulenkamp snel uitgeschakeld op Players Championship Finals

De Players Championship Finals zijn nog maar net begonnen, maar ondertussen hebben al twee van de elf Nederlandse deelnemers het toernooi moeten verlaten.

Martijn Kleermaker verloor in het begin van de middagsessie van Scott Mitchell. De Harderwijker kreeg in de beslissende leg zes matchdarts, maar kon deze kansen niet benutten. Daarna was het Mitchell die zijn tweede wedstrijdpijl wel benutte en met 6-5 aan het langste eind trok.

Ron Meulenkamp verloor op het hoofdpodium kansloos van outsider Krzysztof Ratajski. De Pool was met 6-1 te sterk voor de Flevolander.

Simon Whitlock liet een kans liggen om Ryan Searle uit te schakelen. De Australiër kreeg twee matchdarts, maar faalde tweemaal. Searle gooide vervolgens de dubbel 1 om het duel met 6-5 te winnen.

Ryan Joyce kwam terug van een 3-4 achterstand tegen Luke Woodhouse. Hij maakte met een 23-darter 4-4 en wierp daarna een 61 finish en een 40 check-out voor een overwinning op zijn Engelse landgenoot.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties