Koltsov hoopte op steun van publiek tegen Wattimena: 'Geef me wat energie!'

Boris Koltsov kan tevreden terugkijken op zijn overwinning tegen Jermaine Wattimena. Laatstgenoemde ging met 3-0 ten onder tegen de Rus.

,,Ik heb al meerdere keren meegedaan aan het WK, maar ik ben nu op mijn best", zei Koltsov tegenover RTL7Darts. ,,Dat komt omdat ik het darts op plek één heb gezet, nog voor mijn familie. Ik heb mijn vader een keer meegenomen naar Londen en een jaar later mijn vrouw. Dan bestaat het verblijf in Engeland vooral aan het bezichtigen van Londen."

Dit jaar heeft Koltsov het anders aangepakt, met resultaat. ,,Ik ben vier dagen voor mijn partij naar Londen afgereisd. Ik ben alleen gekomen en met Jeff Smith en Matt Campbell een goede voorbereiding gedraaid. Dat is waarom Matt ook zo goed speelde tegen Adrian Lewis, en ik zo goed vandaag."

De Rus speelde een comfortabele wedstrijd en nam daarom ook de tijd om het publiek op te zwiepen. ,,Ik speelde een puike partij, waarom was het zo stil in de zaal? Geef me wat energie!"

Lees meer over:
PDC Boris Koltsov WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties