Kuivenhoven heeft tien matchdarts nodig tegen Bunting, Doets exit op European Darts Open

Maik Kuivenhoven heeft zich vrijdagavond met hangen en wurgen geplaatst voor de laatste 32 op de European Darts Open. Hij won met 6-5 van Stephen Bunting en treft daardoor Dirk van Duijvenbode in de tweede ronde.

Kuivenhoven begon uitstekend aan het duel en pakte een 3-0 en 4-1 voorsprong. Hij verzuimde even later echter 5-3 te maken, waarna Bunting de stand gelijk trok in de achtste leg.

Een 14-darter bracht Kuivenhoven op 5-4 en in de tiende leg kon hij het afmaken, maar miste drie wedstrijdpijlen. In de beslissende leg sloeg Kuivenhoven alsnog toe, maar pas nadat hij nog zes matchdarts had gemist, terwijl Bunting ook vier kansen op de winst onbenut had gelaten.

Kevin Doets ging in de openingsronde onderuit tegen Devon Petersen. Doets boog een 2-4 achterstand om in een 5-4 voorsprong, maar verloor vervolgens de laatste twee legs. Petersen speelt tegen Joe Cullen in de tweede ronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties