Kuivenhoven verslaat Gurney in thriller, White met gemak langs Waites tijdens European Darts Grand Prix

Maik Kuivenhoven in een thriller met 6-5 te winnen van Daryl Gurney. De partij tussen de nummer 7 en nummer 79 van de wereld ging lange tijd gelijk op tot Kuivenhoven bij een 3-3 stand twee legs op rij wist te winnen. Gurney vocht knap terug tot 5-5, maar Kuivenhoven was Superchin met een 11-darter de baas in de beslissende elfde leg. Door de overwinning zien we Kuivenhoven voor het eerst terug tijdens een finaledag van een European Tour-toernooi.

Titelverdediger Ian White versloeg Scott Waites. Waites kwam van een 3-0 achterstand nog terug tot een 4-2 achterstand, maar daar bleef het bij voor de tweevoudig wereldkampioen bij de BDO. White liep na de korte opmars van Waites gemakkelijk verder uit in de wedstrijd en won de wedstrijd met 6-2.

Maik Kuivenhoven speelt zijn partij bij de laatste 16 tegen Nico Kurz of Glen Durrant. Ian White zal het gaan opnemen tegen Michael Smith of Derk Telnekes.

Speelschema European Darts Grand Prix 2020

Zaterdag 17 oktober

Tweede ronde

Middagsessie 

Daryl Gurney (91.94) 5 - 6 (96.15) Maik Kuivenhoven

Ian White (91.89) 6 - 2 (89.85) Scott Waites

Michael Smith v Derk Telnekes

Glen Durrant v Nico Kurz

Jose De Sousa v Ricardo Pietreczko

Dave Chisnall v Darius Labanauskas

Joe Cullen v Kim Huybrechts

Jamie Hughes v Steve Lennon

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties