Landen uit Latijns- en Zuid-Amerika kunnen zich via kwalificatietoernooi plaatsen voor World Cup of Darts

De PDC heeft aangekondigd dat er dit jaar een Latijns-Amerikaans kwalificatietoernooi wordt georganiseerd om een deelnemer voor de World Cup of Darts te bepalen.

Landen uit Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied kunnen maximaal twee teams (van twee personen) leveren die van 12 tot en met 14 mei in Costa Rica zullen strijden. Voor het winnende land is een plaats beschikbaar op de World Cup of Darts van dit jaar, die van 13 tot en met 16 juni in Frankfurt wordt gehouden.

Portela

Tot de landen die in aanmerking komen behoren Brazilië (met meervoudig WK-deelnemer Diogo Portela in de rangen), dat al zes keer eerder aan de World Cup of Darts heeft deelgenomen, en Guyana en Barbados, die in het verleden ook al vertegenwoordigd waren op het PDC-WK.

De landen die in aanmerking komen zijn: Antigua en Barbuda, Argentinië, Aruba, Bahama's, Barbados, Belize, Bolivia, Brazilië, Kaaimaneilanden, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Curaçao, Dominica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Granada, Guyana, Haïti, Honduras, Jamaica, Mexico, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Saint Kitts en Nevis, Saint Lucia, Saint Martin, Saint Vincent en de Grenadines, Suriname, Trinidad en Tobago, Turks- en Caicos, Uruguay, Venezuela.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties