Lewis reageert na verrassende uitschakeling op WK: 'Zonder fans voelde het niet als een WK voor mij' | Dartsnieuws.com

Lewis reageert na verrassende uitschakeling op WK: 'Zonder fans voelde het niet als een WK voor mij'

Adrian Lewis werd dinsdag zeer verrassend uitgeschakeld op het WK Darts. Jackpot verloor in de tweede ronde met 3-1 in sets van Danny Baggish.

De Amerikaan Baggish profiteerde optimaal van een dramatische start van Lewis. De Engelsman gooide in de eerste twee sets slechts één van zijn zestien pijlen op de dubbels raak en keek vlot tegen een 0-2 achterstand aan. Lewis was daarna bezig aan een comeback, won de derde set en stond 2-0 voor in de vierde set. Echter ging het toch nog mis voor de tweevoudig wereldkampioen en won Baggish drie legs op rij om de strijd in vier sets te beslissen.

Lewis weet zijn tegenvallende prestatie na afloop aan gewenningsproblemen door de afwezigheid van het publiek. ''Het voelde voor mij niet als een wereldkampioenschap door het ontbreken van dartsfans. Ik vond het daardoor lastig mij hiervoor op te laden'', schreef de 35-jarige Brit op Twitter.

Eerder lieten Vincent van der Voort en Gerwyn Price ook al doorschemeren het idee te hebben dat zij door de omstandigheden een vloertoernooi aan het spelen zijn in plaats van een wereldkampioenschap.

Lees meer over:
PDC Adrian Lewis WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties