Lihao Wen wint vierde avond van PDC China Premier League

Lihao Wen wist afgelopen dinsdag zijn eerste eindzege te pakken in de campagne van de PDC China Premier league. Deze Chinese equivalent van de Premier Leaugue bestaat uit acht avonden, waarin acht spelers het tegen elkaar opnemen.

Lihao Wen, de runner-up in de tweede en derde avond, wist een derde opeenvolgende nederlaag in een finale te voorkomen, door regerend kampioen Xiachen Zong met 5-4 te verslaan. Zong wist deze editie al twee avonden te winnen en staat momenteel bovenaan de competitie, gevolgd door Wen. Naast de twee World Cup-deelnemers staan ook Xicheng Han (de winnaar van de tweede avond) en Bin Zheng momenteel in de top 4.

Het format van de PDC China Premier League is vorig jaar veranderd naar voorbeeld van de Premier league. De competitie bestaat uit zeven mini-toernooien en de play-offs. De winnaar van de play-offs kwalificeert zich voor het WK Darts.

Op 26 augustus zullen de volgende twee avonden van de PDC China Premier League gespeeld worden. Op 27 augustus wordt de competitie afgerond met de zevende avond en de play-offs. De play-offs zullen bestaan uit twee halve finales (best of 19 legs) en een finale (best of 21 legs).

Lees meer over:
PDC World Cup of Darts WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties