Lim twijfelt aan toekomst: "Maar zolang ik competitief blijf ga ik niet stoppen"

Paul Lim begint vandaag aan de Bahrain Darts Masters. In zijn openingswedstrijd neemt de 68-jarige legende het op tegen Gerwyn Price.

Lim draait al bijzonder lang mee in de dartswereld. "Maar toch is het pas de eerste keer dat ik hier een toernooi speel. Ik ben wel al vaak in Bahrain geweest, omdat ik hier moest overstappen op een andere vlucht", zegt Lim.

"Vroeger was ik trouwens zo'n 35 keer per jaar weg om te gaan darten, nu is dat nog maar een viertal keer", vervolgt 'The Singapore Slinger'. "Door de pandemie hebben er hier in Azië immers nog amper toernooien plaatsgevonden. De situatie begint nu wel wat op te klaren, dus hopelijk keren we snel terug naar het vroegere normaal."

Toekomst

Lim wordt er eind deze maand 69. "Ik begin stilaan toch na te denken hoe lang ik nog kan meedraaien in deze sport. Als ik voel dat ik niet meer competitief ben, dan is het tijd om te stoppen. Maar voorlopig doe ik het nog graag en heb ik ook nog altijd het gevoel dat ik het de topspelers moeilijk kan maken. Ik wil ook een voorbeeld zijn voor mensen door te bewijzen dat je heel lang kan meedraaien in deze sport."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties