Line-up voor Kings of Darts 2020 bekend

De line-up voor de tweede editie van Kings of Darts 2020 is bekend. Nummer één van de wereld Michael van Gerwen is dit jaar opnieuw van de partij tijdens het drieluik demonstratietoernooien in Nederland.

Na een succesvolle eerste editie worden opnieuw de speelsteden Den Bosch, Enschede en Groningen bezocht. Op 24 januari vindt het eerste evenement plaats in Den Bosch. Twee dagen later verplaatst Kings of Darts zich naar Enschede, waarna op 28 januari het drieluik wordt afgesloten in Groningen.

Van Gerwen zal tijdens deze avonden uitkomen tegen Grand Slam-kampioen Gerwyn Price. Net als Price zal ook Daryl Gurney zijn debuut maken tijdens deze demonstratietoernooien. Gurney is tijdens deze reeks de tegenstander van Vincent van der Voort. Het deelnemersveld wordt verder aangevuld met Wayne Mardle, Colin Lloyd, Tony O'Shea, Darryl Fitton en Bobby George.

Net als tijdens de eerste editie van Kings of Darts zorgt muziekband Crazy Pianos voor de vocale begeleiding tijdens de opkomsten van de spelers.

Lees meer over:
PDC

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties