Loting en speelschema Nordic Darts Masters 2023: Van Gerwen tegen 'Dirty Harry', titelverdediger Van den Bergh treft Razma

Michael van Gerwen is bij de loting voor de Nordic Darts Masters 2023 gekoppeld aan Andreas Harrysson. Het World Series-toernooi in de Deense hoofdstad Kopenhagen vindt plaats op 20 en 21 januari.

Het duel op vrijdagavond tegen Harrysson, bijgenaamd 'Dirty Harry', is voor Van Gerwen het eerste officiële optreden sinds zijn verloren WK-finale tegen Michael Smith. De Nederlander deed daarna nog enkele lucratieve demonstraties, voordat hij met zijn familie op vakantie ging naar Curacao. Dat was ook de reden waarom hij de Bahrain Darts Masters afgelopen week aan zich voorbij liet gaan.

De titelverdediger op de Nordic Darts Masters is Dimitri van den Bergh. De Belg opent zijn toernooi tegen Madars Razma, wat op papier de moeilijkste loting was. Ook wereldkampioen Michael Smith krijgt te maken met een Tour Card-houder. 'Bullyboy' neemt het op tegen Darius Labanauskas.

Luke Humphries kruist de degens met Marko Kantele in de eerste ronde, terwijl Peter Wright tegenover Dennis Nilsson staat. Gerwyn Price legt aan tegen Benjamin Drue Reus. Rob Cross en Jonny Clayton treffen respectievelijk Vladimir Andersen en Daniel Larsson.

De eerste ronde staat vrijdagavond 20 januari op het programma. Op zaterdagmiddag zijn vervolgens de kwartfinales. Tijdens de avondsessie worden de halve finales en finale afgewerkt.

Loting Nordic Darts Masters 2023

20-21 januari, Forum Copenhagen

(1) Michael Smith v Darius Labanauskas

Luke Humphries v Marko Kantele

(4) Peter Wright v Dennis Nilsson

Michael van Gerwen v Andreas Harrysson

(2) Gerwyn Price v Benjamin Drue Reus

Dimitri Van den Bergh v Madars Razma

(3) Rob Cross v Vladimir Andersen

Jonny Clayton v Daniel Larsson

Speelschema Nordic Darts Masters 2023

Vrijdag 20 januari (vanaf 19:00 uur)

Eerste ronde

Luke Humphries v Marko Kantele

Jonny Clayton v Daniel Larsson

Dimitri Van den Bergh v Madars Razma

Gerwyn Price v Benjamin Drue Reus

Peter Wright v Dennis Nilsson

Michael Smith v Darius Labanauskas

Rob Cross v Vladimir Andersen

Michael van Gerwen v Andreas Harrysson

Zaterdag 21 januari

Middagsessie (vanaf 13:00 uur)

Kwartfinales

Avondsessie (vanaf 20:00 uur)

Halve finales

Finale

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties