Loting vijfde ronde UK Open: Van Gerwen tegen Heta, Meulenkamp treft titelverdediger Wade

De loting van de laatste 32 van de UK Open 2022 heeft wederom een aantal mooie affiches opgeleverd. De zeven resterende Nederlanders hebben elkaar weten te ontlopen.

Michael van Gerwen, die vrijdagavond afrekende met Gary Anderson, krijgt nu een op papier eenvoudigere klus tegen Damon Heta. Ron Meulenkamp trof het zwaarder: 'The Bomb' mag gaan proberen de kampioen van 2021 uit te schakelen in de persoon van James Wade.

Vincent van der Voort staat voor een mooie partij tegen Callan Rydz, Dirk van Duijvenbode speelt tegen Martin Schindler, terwijl Danny Noppert het gaat opnemen tegen Devon Petersen.

Niels Zonneveld treft de snel spelende Keane Barry, terwijl Geert Nentjes juist een langzamere tegenstander treft: Mensur Suljovic. Een andere mooie wedstrijd in de loting is die van Dimitri Van den Bergh. De enige resterende Belg in het toernooi treft Ryan Searle.

Gerwyn Price en Peter Wright, strijdend voor de eerste plaats op de Order of Merit, spelen respectievelijk tegen Jamie Hughes en Simon Whitlock.

Loting vijfde ronde UK Open

Ron Meulenkamp v James Wade

Jamie Hughes v Gerwyn Price

Ryan Searle v Dimitri Van den Bergh

Dave Chisnall v Boris Krcmar

Damon Heta v Michael van Gerwen

Dirk van Duijvenbode v Martin Schindler

Peter Wright v Simon Whitlock

Niels Zonneveld v Keane Barry

Callan Rydz v Vincent van der Voort

Jonny Clayton v Jose de Sousa

Danny Noppert v Devon Petersen

Scott Waites v Ricky Evans

Mensur Suljovic v Geert Nentjes

Ian White v Sebastian Bialecki

Gabriel Clemens v Michael Smith

William O'Connor v Stephen Bunting

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties