Loting World Series of Darts Finals 2023 bekend: Van Duijvenbode en Noppert treffen elkaar in Amsterdam, Van Barneveld tegen Smith

Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert moeten het vrijdagavond tegen elkaar opnemen in de eerste ronde van de World Series of Darts Finals in de AFAS Live in Amsterdam. Dat werd duidelijk na de publicatie van de loting.

Het eindtoernooi van de World Series vindt van 15 tot en met 17 september voor de vierde keer plaats in de Nederlandse hoofdstad. Twee van de drie Nederlanders die op de openingsdag in actie komen, staan dus tegenover elkaar. De winnaar van de Nederlandse clash treft Nathan Aspinall in de tweede ronde.

Naast Noppert en Van Duijvenbode maakt ook Raymond van Barneveld zijn opwachting. Hij treft Jeff Smith in de eerste ronde van de World Series of Darts Finals. Bij winst wacht Michael Smith bij de laatste zestien.

Michael van Gerwen en de Belg Dimitri van den Bergh zijn rechtstreeks toegelaten tot de tweede ronde. Van Gerwen speelt tegen de winnaar uit de partij tussen Gabriel Clemens en William O'Connor. Van den Bergh begint zijn toernooi tegen Damon Heta of Ricky Evans.

De World Series of Darts Finals werd vorig jaar gewonnen door Gerwyn Price. De Welshman won destijds na een zenuwslopende partij met 11-10 van Van Duijvenbode.

Loting World Series of Darts Finals 2023

(1) Rob Cross v Jonny Clayton/Martin Schindler

(8) Luke Humphries v Daniel Klose/Krzysztof Ratajski

(4) Michael van Gerwen v Gabriel Clemens/William O'Connor

(5) Dimitri Van den Bergh v Damon Heta/Ricky Evans

(2) Gerwyn Price v Keegan Brown/Simon Whitlock

(7) Nathan Aspinall v Dirk van Duijvenbode/Danny Noppert

(3) Michael Smith v Raymond van Barneveld/Jeff Smith

(6) Peter Wright v Graham Usher/Haupai Puha

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties