Lowe liet muntje beslissen over deelname Q-School: 'Het landde op kop en dat betekende dat ik me zou inschrijven'

Jason Lowe zorgde voor dé grootste verrassing in de tweede ronde van het WK. De 48-jarige Engelsman schakelde de als vierde geplaatste Michael Smith uit met 3-1. En daar hangt nog een speciaal verhaal aan vast.

Lowe behaalde pas begin dit jaar voor het eerst een Tour Card. "Ik beschouwde dit vooraf vooral als een jaar om veel bij te leren maar ik wist inmiddels al verschillende goede resultaten neer te zetten. Er rust ook geen enkele druk op mij, ik werk nog voltijds als bouwvakker en heb dus sowieso een vast inkomen", aldus Lowe bij RTL 7.

Dat Lowe begint dit jaar deelnam aan Q-School is trouwens best opmerkelijk. "De voorbije jaren heb ik er soms nog wel eens aan gedacht maar telkens vond ik voor mezelf het excuus dat ik het te druk had. Dit jaar besloot ik vlak voor de inschrijvingen afsloten een muntje te gooien, het landde op kop en dat betekende dat ik me zou inschrijven voor Q-School."

Lees meer over:
PDC WK Darts Jason Lowe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties