Luke Humphries sportief na verloren finale: ''Volgens mij heb ik niet veel fout gedaan''

Luke Humphries toonde zich zondagavond een groots verliezer nadat hij in de finale van de Baltic Sea Darts Open met 8-6 had verloren van Rob Cross. Humphries wierp een gemiddelde van 104.38 in de eindstrijd, maar dat gemiddelde werd nog overtroffen door Cross met 105.56.

''Volgens heb ik niet veel fout gedaan. Zeker in de laatste paar legs heb ik niets fout gedaan'', zei Humphries, die vorig jaar ook al genoegen moest nemen met de tweede plaats bij het Euro Tour-toernooi in Kiel. ''De timing van Rob was een stuk beter dan die van mij. Ik geloof dat we nu vier Euro Tour-finales tegen elkaar hebben gespeeld en het staat 2-2! De volgende keer is het weer mijn beurt.''

Humphries stal nog wel de show in de finale door een negendarter te gooien. ''Het is altijd gaaf om een negendarter te gooien. Natuurlijk had ik graag de winnaarsbeker gewonnen, ik heb nu twee negendarters gegooid (op de Euro Tour, red.) en ik heb beide wedstrijden verloren'', zo stelde Humphries vast.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties