Luke Littler imponeert bij World Series-debuut; Luke Humphries staat geen leg af bij vuurdoop als wereldkampioen

Luke Littler heeft een uitstekend debuut op de World Series neergezet. De 16-jarige tienersensatie wist met een 6-3 zege op Man Lok Leung de tweede ronde van de Bahrain Darts Masters te bereiken.

Ondanks zeventien missers op de dubbels wist Littler een gemiddelde van 97.92 te noteren. De verliezend WK-finalist kwam in het begin van de wedstrijd op een 0-2 achterstand, maar kwam met een 77 finish en een 14-darter terug tot 2-2.

Volg de Bahrain Darts Masters 2024 via onze LIVE SCORE!

Daarna trapte Littler nog dieper het gaspedaal in door met een 151 check-out en een 136 finish een 4-2 voorsprong te nemen. Littler had daarna negen pijlen op de dubbels nodig om er 5-2 van te maken. Leung sloot daarna nog aan tot 5-3, alvorens Littler de partij in het slot gooide met een 12-darter.

Luke Humphries had een zorgeloze avond tegen de Bahreinse qualifier Abdulla Saeed. Het hoogtepunt van Saeed was een 180-score, met als beloning een vuistje voor Saeed voor de regerend wereldkampioen. Het niveau van de darter uit Bahrein was met 69 gemiddeld echter veel te laag om Humphries bij te benen. Met een zeer solide optreden zette Humphries een 6-0 eindstand op het scorebord. 'Cool Hand Luke' miste in de gehele partij zelfs geen pijl op de dubbel en wierp een gemiddelde van 98.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties