Luke Littler mist eind mei mogelijk Euro Tour-toernooi in Nederland

Bijna alle wereldtoppers komen van 24 tot en met 26 mei naar Rosmalen voor de Dutch Darts Championship, maar de kans is groot dat Luke Littler dit Euro Tour-toernooi in Nederland gaat missen.

De 17-jarige tienersensatie had namelijk rondom de Austrian Darts Open een afspraak gemaakt met zijn management. ''Ik had met mijn manager afgesproken dat als ik op de Euro Tours goed presteer, dat ik dan binnenkort een Euro Tour mag overslaan om naar Manchester United te gaan kijken.''

Littler deed het uiteindelijk uitstekend in Oostenrijk. 'The Nuke' wist het Euro Tour-toernooi in Graz namelijk te winnen en sprokkelde daarmee 30.000 pond aan prijzengeld voor de diverse rankingen.

De Engelsman hintte na zijn zege op Krzysztof Ratajski op het mogelijk bijwonen van de bekerfinale van Manchester United. De favoriete club van Littler speelt op zaterdag 25 mei in de finale van de FA Cup tegen Manchester City. Die datum valt dus precies binnen de toernooidata van de Dutch Darts Championship, waardoor het onwaarschijnlijk lijkt dat Littler daar zijn opwachting gaat maken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties