"Ik heb sinds de WK-finale nochtans geen pijl meer opgepakt" - Luke Littler na eerste toernooizege op World Series-circuit

Luke Littler blijft de dartswereld maar verbazen. Amper enkele weken na zijn WK-finale schreef hij de Bahrain Darts Masters op zijn naam.

Littler was in de finale met 8-5 te sterk voor Michael van Gerwen. "Ik ben heel blij dat ik gewonnen heb", zei Littler, die zondag zijn zeventiende verjaardag viert. "Ik heb eigenlijk het hele toernooi een goed niveau gehaald en ik heb bewezen dat ik kan winnen."

'The Nuke' gooide in zijn kwartfinale tegen Nathan Aspinall zelfs een negendarter. "Ik heb sinds de WK-finale nochtans geen pijl meer opgepakt, dus ik verwachtte er niets van, maar ik heb al mijn wedstrijden gewonnen, de negendarter tegen Nathan gegooid en ik heb de finale gewonnen tegen een topspeler als Van Gerwen."

"Michael is nog steeds een van de besten, zo niet de beste, maar ik ben gewoon zo blij om bij mijn debuut te winnen", vervolgt Littler. "Het was ongelooflijk deze week en ik ben bijzonder tevreden dat ik dit toernooi op mijn erelijst mag bijschrijven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties