Lukeman beleeft jaar van de doorbraak: 'Nog geen seconde spijt van beslissing om prof te worden'

Martin Lukeman is dit jaar volledig doorgebroken op de PDC Pro Tour. De 37-jarige Engelsman is nu voltijds prof en heeft daar nog geen moment spijt van gehad.

Lukeman veroverde begin vorig jaar zijn Tour Card, maar het is pas dit jaar dat hij goede resultaten neerzet. "Ik heb zo hard gewerkt en nu komt eindelijk alles samen. Eind vorig jaar ben ik gestopt met mijn dagtaak als arbeider om voltijds prof te worden en dat is een heel goede beslissing geweest. Ik heb nu veel meer tijd om te trainen en mijn niveau is enorm gestegen", zegt Lukeman.

Toernooizege

Op de German Darts Grand Prix bereikte Lukeman dit jaar de finale. "Dat heeft me het vertrouwen en geloof gegeven dat het mogelijk is om een groot PDC-toernooi te winnen. Mijn ambities zijn stilaan ook veranderd, eerst wou ik gewoon mijn Tour Card veiligstellen, maar nu kan ik na het WK misschien in de top-32 van de wereldranglijst staan."

Lees meer over:
PDC Martin Lukeman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties