Maendl-Lawrance mikpunt van spot op sociale media: "Iemand moet even met Liam praten, het zou geen vijftig minuten moeten duren om acht legs darts te spelen"

In de openingsronde van de European Darts Matchplay was Marko Kantele met 6-2 te sterk voor Liam Maendl-Lawrance. De match duurde maar liefst vijftig minuten.

Beide spelers haalden net iets meer dan zeventig gemiddeld. Op sociale media was achteraf veel te doen over het trage tempo van wat betiteld wordt als 'de slechtste match ooit'. "Maendl-Lawrance tegen Kantele nu op tv hier in Trier. Maak je geen zorgen, wat je ook aan het doen bent naast het kijken, je hebt de tijd. Ik ga kijken hoe 'Oorlog en Vrede' begint.........en eindigt", twitterde dartscommentator Paul Nicholson.

Zelfs het officiële PDC Twitter-account kon het niet laten om een grapje te maken over het slakkengangetje van de wedstrijd door te posten: "Knipper en je zult het niet missen!"

Op sociale media kreeg vooral Maendl-Lawrance de wind van voren. "Iemand moet even met Liam praten, het zou geen vijtig minuten moeten duren om acht legs darts te spelen", zei een dartsfan.

Een ander schreef: "Mensen gaven Justin Pipe de schuld dat hij langzaam was, maar hij was altijd snel bij de oche en haalde ook snel zijn pijlen uit het bord. 'LML' is gewoon verschrikkelijk om naar te kijken. Een leg zou niet gemiddeld meer dan zes minuten moeten duren."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties