Maik Kuivenhoven met whitewash-zege naar tweede ronde in Kiel; Jose de Sousa na beslissende leg uitgeschakeld

Maik Kuivenhoven heeft zich overtuigend geplaatst voor de tweede ronde op de Baltic Sea Darts Open. Hij liet Euro Tour-debutant Christopher Toonders in de eerste ronde met 6-0 kansloos.

Kuivenhoven noteerde hierbij een gemiddelde van 92 en een finishpercentage van 50 procent. Toonders kreeg vier kansen op de dubbels, maar miste ze allemaal. Kuivenhoven pakte de eerste leg met een 78 finish en brak zijn tegenstander daarna met een 16-darter. Via een 17-darter en een 13-darter werd het daarna 4-0.

Volg de Baltic Darts Darts Open 2024 via onze LIVE SCORE!

Toonders kreeg in de vijfde leg twee kansen om op het scorebord te komen, maar kon de dubbel 12 niet raken. Kuivenhoven gooide vervolgens tops om de stand op 5-0 te brengen. De Nederlander benutte daarna zijn vierde matchdart via dubbel 19 om een duel met oud-wereldkampioen Rob Cross af te dwingen.

De wedstrijd tussen Sebastian Bialecki en Jose de Sousa was een stuk spannender. De Sousa kwam 3-1 voor, maar Bialecki ging na negen legs met 5-4 aan de leiding. Met een 80 finish dwong De Sousa een laatste leg af. In de laatste leg miste Bialecki drie matchdarts, voordat De Sousa zijn enige matchdart op tops miste. De vierde matchdart van Bialecki bleek daarna wel raak.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties