Management Sherrock boos na onjuiste uitspraken over terugtrekking van WDF-WK

Fallon Sherrock heeft zich helemaal nog niet afgemeld voor het WDF-WK, dit in tegenstelling tot wat Jacques Nieuwlaat suggereerde tijdens zijn podcast Double Trouble.

De Nederlandse commentator van RTL 7 stelde dat Sherrock in januari niet meedoet aan de eerste editie van het WDF-WK omdat de Queen of the Palace de voorkeur zou geven aan een gala-avond in Duitsland omdat ze daar een flinke zak met geld kan ophalen.

Navraag bij het management van Sherrock leert echter dat de uitspraken van Nieuwlaat onjuist zijn. ''We willen graag een onjuiste uitspraak rechtzetten, die werd gedaan in een podcast. Tijdens de uitzending zei de presentator (Jacques Nieuwlaat, red.) dat Fallon Sherrock zich heeft teruggetrokken uit het damestoernooi van het WDF-WK om een commercieel evenement in Duitsland te spelen. Dit is totaal niet waar. Op dit moment heeft Fallon nog niks besloten, ook omdat ze nog geen uitnodiging heeft ontvangen voor het WDF-WK. We weten niet waarom de presentator van de podcast het nodig vond om onjuiste informatie hierover te verspreiden'', reageert een woordvoerder van Sherrock op vragen van Dartsnieuws.

De woordvoerder van Sherrock gaf tevens aan dat nog moet worden besloten of Sherrock meedoet aan het WDF-WK, mocht de uitnodiging daadwerkelijk komen.

''Er zijn zowel juridische als logistieke kwesties, met onder meer de overlapping van het PDC- en WDF-WK, plus de aanloop naar Q-School, die moeten worden onderzocht voordat een beslissing kan worden genomen over een eventuele deelname. Wij hopen dat de gastheer van de podcast in de toekomst zijn feiten controleert voordat hij onnodige uitspraken doet'', zo besluit de woordvoerder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties