Manager van Littler: "De dartswereld weet niet wat hen te wachten staat"

Luke Littler heeft de PDC Development Tour afgesloten als tweede op de Order of Merit. De 16-jarige Engelsman is daarmee verzekerd van een Tour Card voor de komende twee jaar.

Littler wordt begeleid door Martin Foulds van ZXF Sports management. "Drie jaar geleden kreeg ik een telefoontje over een aankomende 13-jarige jongeman die met een beetje begeleiding geweldige dingen zou kunnen gaan doen. Ik was onzeker omdat het een kind was, ik ontmoette hem en zijn ouders en bekeek ook wat filmpjes online van hem en meteen veranderde mijn mening", zo doet Foulds zijn verhaal.

"De hele familie deed me denken aan mij en mijn achtergrond, nederige mensen die gewoon het beste wilden voor hun kinderen. Luke heeft heel veel te danken aan zijn ouders, die hem de voorbije jaren alle kansen hebben gegeven om overal toernooien te gaan spelen."

"We zijn nu drie jaar verder en het is geen gok meer", vervolgt Foulds. "De jongen is nu uitgegroeid tot een professionele dartsspeler nadat hij een Tour Card voor de komende twee jaar heeft bemachtigd. De dartswereld weet niet wat hen te wachten staat, want deze jongen heeft de wereld aan zijn voeten of in zijn handen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties