Mardle stelt dat Gary Anderson z'n beste tijd heeft gehad: ''Het is nog mogelijk, maar dan moet hij er wel hard voor werken''

De hoogtijdagen van tweevoudig wereldkampioen Gary Anderson behoren steeds verder tot het verleden, zo constateert ook darts-analist Wayne Mardle.

De Engelsman is dan ook sceptisch over de WK-kansen van 'The Flying Scotsman' in Alexandra Palace. ''Hij zit dichterbij het einde van zijn carrière, dan bij het begin. Dan zou je zeggen dat hij z'n beste tijd achter de rug heeft gehad. Maar twee jaren geleden stond hij wel in de WK-finale, waarbij Gary bij vlagen fantastisch speelde. Gary zegt altijd dat hij trainings- en wedstrijdritme nodig heeft. Als hij daar z'n best voor doet, dan is er misschien nog wat mogelijk. De kwaliteiten van hem staan buiten kijf. Het draait echter allemaal om constantheid'', zegt Mardle tegen Sky Sports.

Maar Anderson helemaal uitvlakken, dat doet Mardle niet. ''Verwacht ik hem in een WK-finale? Dan is het antwoord nee. Maar of het mogelijk is? Dat zeker, maar dan moet hij er wel hard voor werken.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties