Mardle vol lof over Aspinall: "Hij kan alle grote toernooien winnen"

Nathan Aspinall won afgelopen zondag voor het eerst in zijn carrière de World Matchplay. 'The Asp' versloeg in de finale Jonny Clayton met 18-6.

Wayne Mardle, zelf voormalig finalst (2003) van de World Matchplay, was onder de indruk. "Mensen vergeten snel, maar Nathan heeft lange tijd gesukkeld met een polsblessure. Dat hij er nu opnieuw helemaal staat is geweldig. De dartssport is ook gebaat bij een fitte, stralende Aspinall."

Tweede majortitel

Voor Aspinall was het na de UK Open in 2019 zijn tweede majortitel. "Zijn eerste majorfinale wist hij direct te winnen, maar nadien verloor hij enkele grote finales en dan zou de twijfel kunnen toeslaan. Met het winnen van de World Matchplay heeft Aspinall nu bewezen dat hij één van de allerbeste spelers ter wereld is."

"Nathan is klaar voor meer succes", vervolgt Mardle. "Hij kan alle grote toernooien winnen, het is een briljante speler."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen