Mardle vond koptelefoon van Price maar niets: "En het maakte ook absoluut geen verschil"

Gerwyn Price zorgde zondagavond voor ophef door met een koptelefoon op te spelen. Analist Wayne Mardle, zelf voormalig halve finalist op het PDC-WK, vond dat maar niets.

Price nam het in de kwartfinales van het WK op tegen Gabriel Clemens. In het midden van die wedstrijd zette Price plots een koptelefoon op. "Gerywn speelde met het dragen van oorbeschermers in eerdere rondes, wat laat zien dat hij een beetje kwetsbaar is. Het is duidelijk dat hij de druk voelt en geen vertrouwen heeft", zegt Mardle tegenover Sky Sports.

"Als je die overdreven oorbeschermers opzet, doe je dat voor het publiek - je zegt dan: 'Dit ben ik die tegen jullie zegt: Hou je mond, zwijg, hou je erbuiten'."

Geen verschil

"Maar zelfs met oordoppen en gehoorbeschermers werd hij nog steeds uitgejouwd", vervolgt Mardle. "Het maakte geen verschil. Het komt erop neer dat Clemens de betere speler was, bijna van begin tot eind, hij speelde echt geweldig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties