Mardle ziet Price sukkelen: "Hij is in strijd met zichzelf"

De eerste speeldag van de Premier League werd geen succes voor Gerwyn Price. 'The Iceman' ging meteen in de kwartfinales onderuit tegen Nathan Aspinall.

Price werd opnieuw uitgefloten door het publiek in Belfast. "Gerwyn lijkt in strijd met zichzelf. Ik zie niet graag iemand ongelukkig, maar op dit moment lijkt hij absoluut geen plezier te beleven aan zijn wedstrijden. Hopelijk kan hij die negatieve spiraal snel omkeren", zegt Wayne Mardle, zelf voormalig deelnemer aan de Premier League en tegenwoordig commentator bij Sky Sports.

Steun

De 37-jarige Welshman kreeg overigens ook de nodige steun op sociale media. "Krijgt veel te veel haat, wordt gewoon saai nu", schreef iemand. Een ander zei: "Ik mag hem nu wel, vroeger niet, maar ik denk dat hij een stuk rustiger is geworden. Het dartspubliek is net als schapen, ze reageren gewoon en doen wat ze denken dat ze moeten doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties