Mathers emotioneel na ontvangst Kyle Anderson Memorial Trophy: 'Heb hier geen woorden voor'

Een emotionele Gordon Mathers nam afgelopen weekend de Kyle Anderson Memorial Trophy in ontvangst. Deze bokaal was een eerbetoon aan de in 2021 overleden Kyle Anderson.

De beker zou worden uitgereikt aan de Oceanische speler die de beste prestatie zou noteren tijdens de drie World Series-toernooien in Australië en Nieuw-Zeeland deze maand. Dat werd dus Mathers, die bij de Queensland Darts Masters verrassend de halve finales wist te bereiken na zeges op Fallon Sherrock (6-3) en Michael Smith (6-4).

''Ik heb hier geen woorden voor'', stamelde de Australiër tegen de PDC. ''Woorden kunnen niet beschrijven wat Kyle en ik hebben meegemaakt. We hebben drie jaar samen overal heengereisd. Dat ik dan de eerste winnaar ben van deze award, maakt mij sprakeloos.''

Mathers vertelt vervolgens over de impact van Anderson in diens eigen regio. ''Wat Kyle heeft losgemaakt in de Australische en Aziatische regio is niet te omschrijven. Hij vond het geweldig om met jonge kinderen te werken. Dat was zijn kindje.''

Lees meer over:
PDC Kyle Anderson Gordon Mathers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties