Michael Smith na zege in openingswedstrijd op Dutch Darts Championship: "Wou Van Gerwen signaal geven dat hij met mij rekening moet houden"

Michael Smith mag een ronde verder op het Dutch Darts Championship. 'Bullyboy' haalde ruim honderd gemiddeld tijdens zijn 6-4 overwinning in de tweede ronde tegen Jim Williams.

"Het is leuk om in Van Gerwen's thuisland te winnen, ik wou hem een signaal geven dat ik er ook ben dit weekend", zegt Smith tegenover Darts Actueel.

"De fans hier in Leeuwarden zijn echt geweldig, net als afgelopen donderdag in Rotterdam. Ik speelde goed vanavond, maar toch zal mijn niveau nog wat beter moeten in het vervolg van dit toernooi."

Vakantie

Smith was onlangs op vakantie in Las Vegas. "Dat heeft me echt deugd gedaan, die tijd met mijn familie had ik echt nodig. Het is een bijzonder druk schema op de Pro Tour, af en toe wat rust inbouwen is dus nodig om het vol te houden.

"In Las Vegas was ik gewoon de persoon Michael Smith en niet de wereldkampioen darts, niemand kende me daar en niemand kwam om handtekeningen vragen, die rust was echt zalig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties