"In de finale bleef ik ver onder mijn niveau" - Michael van Gerwen verliest finale van 'wonderboy' Luke Littler

Michael van Gerwen is er vrijdagavond niet in geslaagd om zijn eerste toernooi van 2024 te winnen. De 34-jarige Nederlander ging in de finale van de Bahrain Darts Masters met 8-5 onderuit tegen Luke Littler.

Ondanks de nederlaag kon Van Gerwen terugblikken op een geslaagde trip naar Bahrein. "Het was een fantastisch toernooi. Natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar zo werkt sport nu eenmaal, soms win je, soms verlies je", zei 'Mighty Mike'.

Van Gerwen haalde driemaal op rij een 100+ gemiddelde, maar bleef in de finale steken op 87.80. "Ik kon niet produceren wat ik aan het doen was in de eerste wedstrijden. Daar kun je alleen jezelf voor straffen. Je moet ervoor zorgen dat je de volgende keer beter bent."

"Luke heeft ook een fantastisch toernooi gehad", vervolgt Van Gerwen. "Iedereen zegt dat hij een nieuweling is, maar iedereen weet waar hij toe in staat is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties