Nieuwlaat gelooft in kansen Van Barneveld op Grand Slam of Darts: 'Als hij zijn zinnen ergens op zet, lukt het meestal ook'

Zaterdag gaat in Wolverhampton de Grand Slam of Darts van start. Raymond van Barneveld wist zich vorige zondag in extremis nog te plaatsen via het kwalificatietoernooi.

Van Barneveld zit in een poule met Gerwyn Price, Dave Chisnall en Ted Evetts. "Hij heeft verrassend goede statistieken tegen zowel Price als Chisnall. Al moet ik wel zeggen dat de meeste overwinningen al van enkele jaren geleden dateren", zegt Viaplay-commentator Jacques Nieuwlaat.

Cruciale wedstrijd

De 55-jarige Nederlander, die het toernooi in 2012 won, treft in zijn eerste poulewedstrijd Chisnall. "Dat wordt een cruciale partij", zegt Nieuwlaat. "Maar Raymond oogt de laatste tijd fris en vaak lukt het hem ook als hij ergens zijn zinnen op zet. Ik denk dan ook dat hij samen met Price deze poule gaat overleven."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties