Nieuwlaat maakt transfer naar Viaplay: 'Maar eerst goed afsluiten bij RTL, dat verdienen ze daar'

De stem van Jacques Nieuwlaat zal ook vanaf 2022 te horen zijn bij de uitzending van dartstoernooien in Nederland. De Delftenaar verhuist mee naar de nieuwe rechtenhouder.

Na het WK Darts verhuizen de uitzendrechten van RTL 7 naar streamingsdienst Viaplay. Deze organisatie heeft de uitzendrechten voor de duur van vijf jaar verworven. Het is nog niet bekend wie er nog meer vanuit het RTL-team meeverhuizen.

“Natuurlijk vind ik het prettig dat ik meega met de rechten. Ik denk niet dat ik de enige zal zijn van de ploeg die het darts nu nog bij RTL doet, maar ik weet echt niet wie wel en wie niet. Viaplay maakt bij alle sporten gebruik van duopresentatie, dus ik zal ongetwijfeld iemand naast me krijgen”, zegt Nieuwlaat in gesprek met het AD.

''Ik heb zin in het nieuwe avontuur, maar wil eerst dat bij RTL goed afsluiten. Dat verdienen ze daar. We hebben echt iets neergezet, vind ik'', zo besluit de voormalig begrafenisondernemer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties