Noppert biedt excuses aan bij Van Gerwen: 'Ik heb het toen verkeerd geïnterpreteerd'

Danny Noppert is uitstekend begonnen aan het EK. De Nederlander versloeg in de openingsronde Krzysztof Ratajski met 6-2.

"Deze overwinning betekent bijzonder veel voor mij, zeker met de steun van dit geweldig publiek. Ik voel me comfortabel op het podium en geniet van elk moment. Op de World Grand Prix heb ik enorm veel vertrouwen opgedaan en ik geloof er ook in dat hier eveneens ver kan geraken", aldus Noppert.

Incident uitgepraat

'The Freeze' kwam ook nog even terug op het incident met Michael van Gerwen op de World Grand Prix. Noppert betichtte zijn landgenoot destijds van stampen tijdens hun onderlinge duel, die verrassend werd gewonnen door de Friese darter.

''Ik heb vandaag gesproken met Michael en we hebben dit uitgepraat. Ik wil ook nog eens duidelijk zeggen dat hij absoluut niet wou valsspelen, dat heb ik toen gewoon verkeerd geïnterpreteerd", besluit Noppert.

Lees meer over:
PDC Danny Noppert EK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties