Noppert en Ratajski eerste kwartfinalisten op German Darts Open

Danny Noppert en Krzysztof Ratajski zijn de eerste twee kwartfinalisten op de German Darts Open. Op zondagavond staan zij tegenover elkaar bij de laatste acht van het Euro Tour-toernooi in Jena.

Noppert werd in de zesde leg gebroken door een 11-darter van Menzies, die daarmee op een 4-2 voorsprong wist te komen. De Schot miste daarna echter twee kansen op 5-2, waarna Noppert met een 64 finish een rebreak forceerde. Via dubbel 2 kwam 'The Freeze' daarna op 4-4, alvorens hij opnieuw de leg van Menzies afsnoepte en nog maar één leg nodig had voor de zege. Noppert maakte het daarna meteen af met een 81 finish.

Ratajski boekte een ruime overwinning op Dave Chisnall, die in Jena de plaatsingslijst aanvoerde. Na vier legs was de stand nog 2-2, alvorens Ratajski via een 15-darter de Engelsman brak. Deze break werd verzilverd via dubbel 16, waarna de Pool met een 80 finish en een 68 check-out de overwinning binnen wist te halen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties