Noppert en Van Duijvenbode ruim verder in Barnsley; Wright exit in eerste ronde

Na de eerste wedstrijden van Players Championship 24 hebben Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert zich al bij de laatste 64 geschaard.

Beide Nederlanders wisten eenvoudig hun eerste partij te winnen. Van Duijvenbode zegevierde met 6-2 tegen Jim Williams, terwijl Noppert met 6-2 te sterk was voor Jose Justicia. Maik Kuivenhoven ging ondanks een gemiddelde van 104 met 6-1 onderuit tegen Dave Chisnall, die 108 gemiddeld gooide.

Peter Wright liet zich in de eerste ronde verrassen door zijn Schotse landgenoot Jim McEwan (6-5). Van de geplaatste spelers wisten ook Ryan Searle, Andrew Gilding en Gabriel Clemens niet de tweede ronde te halen. Zij verloren van respectievelijk Jack Main, Cameron Menzies en Richie Burnett.

Bij elk Players Championship-toernooi wordt er een bedrag van 100.000 pond aan prijzengeld verdeeld. De winnaar van het evenement ontvangt een cheque van 12.000 pond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties