Noppert gebrand op sterke prestatie voor thuispubliek: "Uiteraard zorgt dit voor extra druk"

Danny Noppert is uitstekend van start gegaan op het Dutch Darts Championship. 'The Freeze' versloeg in de tweede ronde Madars Razma met 6-1.

"Ik ben gedurende het jaar heel veel weg van huis, daarom is het extra speciaal om een toernooi te spelen in Leeuwarden, op slechts van 25 minuten van waar ik woon", zegt Noppert tegenover Darts Actueel.

"Uiteraard zorgt dit wel voor wat extra druk, je wil jezelf toch bewijzen voor je thuispubliek. In de volgende ronde zal mijn niveau wel nog wat de hoogte moeten ingaan."

Meer rust

In die volgende ronde treft Noppert de als achtste geplaatste Nathan Aspinall. "Eigenlijk maakt het me niet uit tegen wie ik speel, het zijn allemaal goede spelers die nog in het toernooi zitten. Ik ga me alleszins goed voorbereiden op die wedstrijd, dat ik mijn openingswedstrijd in de namiddagsessie moest afwerken zorgt ervoor dat ik meer rust heb richting mijn volgende wedstrijd en dat is mooi meegenomen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties