Noppert maakt zich geen zorgen om warme Winter Gardens: 'Liever zweethandjes dan koude handjes'

Danny Noppert kwam met 4-6 achter tegen Brendan Dolan, maar won daarna knap zes legs op rij. The Freeze plaatste zich met een 10-6 overwinning dus voor de tweede ronde in Blackpool.

"Ik heb lekker mijn ding gedaan, wat ik de laatste tijd doe", vertelt hij tegenover TOTO Dart Kings. "Dat heeft me naar deze overwinning gebracht."

In leg dertien miste Dolan drie darts op dubbel zestien. Noppert wist zijn laatste dart op dubbel acht echter wel te raken om op een 7-6 voorsprong te komen. "Dat was wel echt een ontlading", vervolgt Noppert. "Die was heel belangrijk, net als de 120-finish van de leg daarna."

Over de tropische omstandigheden in de Empress Ballroom maakt hij zich geen zorgen. "Ik hou wel van warmte. Ik heb tijdens de UK Open in een koude tent gegooid. Dat was niet te doen. Hier is het warm, maar daar hou ik van. Ik heb liever zweethandjes dan koude handjes."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties