Noppert na ware nagelbijter door naar laatste acht op Dutch Darts Championship

Danny Noppert heeft zich op het Dutch Darts Championship geplaatst voor de kwartfinales. The Freeze versloeg bij de laatste zestien Peter Wright met 6-5.

Noppert begon bijzonder goed aan de wedstrijd en bouwde al snel een 4-1 voorsprong uit. Dat je met de wereldkampioen echt nooit klaar bent bewees Wright door de volgende vier legs te pakken en op een 5-4 voorsprong te komen.

In de tiende leg van de wedstrijd stond Wright na twaalf pijlen op 74. Noppert toonde echter veerkracht en gooide een geweldige 126-uitworp om de bordjes weer in evenwicht te brengen. De laatste leg mocht Noppert beginnen en dat deed hij met een 180-worp. Uiteindelijk wist hij de leg en dus ook de wedstrijd via dubbel zes naar zich toe te trekken.

Krcmar

Bij de laatste acht treft Noppert de Kroaat Boris Krcmar. Die was een ronde eerder al te sterk voor Dimitri Van den Bergh en versloeg nu Ryan Meikle met 6-4.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties