Noppert uitgeschakeld op Austrian Darts Open na ruime nederlaag tegen Gurney

De deelname van Danny Noppert aan de Austrian Darts Open is in de kwartfinales ten einde gekomen. 'The Freeze' ging bij de laatste acht ruim onderuit tegen Daryl Gurney.

Na een prima zege op Nathan Aspinall (6-5) in de middagsessie, lukte het de Fries nu niet om in zijn spel te komen. Met een gemiddelde van slechts 79 gooide Noppert zijn minste partij in tijden. De darter uit Joure zag de eerste vier legs allemaal naar Gurney gaan. Pas in de vijfde leg kwam Noppert op het scorebord. Dat was zijn enige leg, want de winst ging met 6-1 naar 'Superchin'.

In de halve eindstrijd gaat Gurney het opnemen tegen Jonny Clayton. Dankzij een 90 finish en een 12-darter pakte 'The Ferret' een 5-1 voorsprong. Met een 13-darter en een schitterende 141 finish kwam Cullen keerde 'The Rockstar' nog wel terug tot 5-3, maar daarna besliste Clayton de partij met een 14-darter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties