Nummer 96 van de wereld zorgt voor prachtige stunt tegen wereldkampioen Price tijdens Super Series | Dartsnieuws.com

Nummer 96 van de wereld zorgt voor prachtige stunt tegen wereldkampioen Price tijdens Super Series

Aaron Beeney heeft vrijdagmiddag de mooiste zege uit zijn carrière geboekt door wereldkampioen Gerwyn Price te verslaan op de tweede dag van de PDC Super Series.

De nummer 96 van de wereldranglijst was met 6-5 te sterk voor Price. Beeney stond zelfs met 5-1 voor tegen de Welshman, maar liet kansen liggen om het in de zevende en achtste leg af te maken. Vervolgens kwam Price zelfs terug tot 5-5.

The Iceman mocht daarna beginnen aan de laatste leg, maar vond slechts twee triples in zijn eerste drie beurten. Beeney raakte vijf keer de triple 20 met zijn eerste negen pijlen en liet 86 over na vier beurten. Price kwam nog even aanzetten, maar Beeney klaarde vervolgens de klus met een knappe 86 finish.

De Engelsman bereikte daardoor voor het eerst in zijn dartscarrière de derde ronde op een Pro Tour-toernooi. Vorig jaar werd Beeney bij negentien Players Championship-toernooien in de eerste ronde uitgeschakeld en vier keer kwam hij tot de tweede ronde.

Lees meer over:
PDC Gerwyn Price

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties