O'Connor kan topweekend net niet bekronen met titel: 'Voorafgaand aan dit weekend zou ik in extase raken van een finaleplaats'

William O'Connor kwam zondagavond net tekort voor een titel op de Hungarian Darts Trophy. 'The Magpie' verloor in zijn tweede Euro Tour-finale met 8-2 van Joe Cullen.

De Ier wist een aantal grote namen te verslaan in Boedapest. Na zijn overwinning op thuisspeler Pal Szekely (6-2), volgden zeges tegen Dimitri van den Bergh (6-3), Michael Smith (6-5), José de Sousa (6-4) en Nathan Aspinall (7-5). Een ultieme bekroning kwam er dus niet.

''Als je me voor dit weekend had gezegd dat ik de finale zou halen, dan was ik in extase geraakt. Het is echter een ramp om een finale te verliezen'', zei O'Connor na afloop.

Dat de UK Open-halvefinalist van dit seizoen uiteindelijk van Cullen verloor, vond hij minder erg. ''Dat ik van hem verlies, vind ik niet erg. Hij is één van de aardigste gasten in deze sport.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties